ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW: Γύρισμα Εκπομπής 163 (S05E07)

FREE

Παρευρεθείτε στο γύρισμα της σατιρικής εκπομπής του ALPHA Κύπρου “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW”, με τον Λούη Πατσαλίδη και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα στοιχεία επικοινωνίας δηλώνετε στην φόρμα εγγραφής θα διαγράφονται από τα database μας εντός 7 ημερών από τη μέρα γυρίσματος.

* Προσοχή: Οι πόρτες κλείνουν στις 7 το βράδυ άρα θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του γυρίσματος τουλάχιστον 20 λεπτά πριν. Η παραγωγή διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί άλλα άτομα στο γύρισμα μετά τις 7 το βράδυ.

Κατηγορία:

Περιγραφή

FAQs / Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος θα είναι ο ρόλος μου στο γύρισμα;

Στο γύρισμα θα συμμετέχετε ως κοινό. Με την έκδοση του εισιτηρίου σας συναινείτε στο να χρησιμοποιηθούν πλάνα που σας παρουσιάζουν στη μετάδοση του προγράμματος χωρίς καμία αμοιβή.

Πόσα στοιχίζει η είσοδος;

Η είσοδος στο γύρισμα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πρέπει να έχω το εισιτήριο μαζί μου;

Για να μπορούμε να εγγυηθούμε την είσοδο σας στο χώρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σας. Μπορείτε να το τυπώσετε ή να μας το παρουσιάσετε μέσω του κινητού σας στην είσοδο (μπορείτε να κατεβάσετε και το mobile app του Eventbrite). Το εισητήριο θα σκανάρεται από άτομο της παραγωγής πριν την είσοδο σας και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Μπορώ να έρθω με τη παρέα μου;

Φυσικά! Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε κλείσει τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.

Τι ηλικίες μπορούν να έρθουν;

12 ετών και πάνω. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν εισιτήριο.

Θα υπάρχουν ποτά στο χώρο;

Στον χώρο του θεάτρου λειτουργεί καντίνα. Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο με φαγητά ή ποτά.

Το εισιτήριο μου ισχύει για όλα τα γυρίσματα;

Όχι. Το εισιτήριο σας αφορά μόνο το γύρισμα της ημερομηνίας που αναγράφεται. Μπορείτε να παρευρεθείτε και στα επόμενα γυρίσματα κλείνοντας το ανάλογο εισιτήριο εντελώς δωρεάν.

Πόσο θα κρατήσει η οπτικογράφηση;

Οι πόρτες θα κλείσουν στις 7:00 γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε στον χώρο νωρίτερα. Η οπτικογράφιση θα διαρκέσει 2:30 ώρες από τη στιγμή που θα ξεκινήσει. Επειδή όμως πολλές φορές στη τηλεόραση τα πράγματα είναι λίγο απρόβλεπτα, υπολογίστε ότι οι παραπάνω ώρες και διάρκειες δεν είναι δεσμευτικές.

Έχω κάποιες απορίες όσον αφορά το γύρισμα. Που μπορώ να απευθυνθώ;

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 22212400 / 22212429 ή να στείλετε email στο [email protected] Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να στείλετε μήνυμα με ένα περιστέρι.

Οι κρατήσεις θέσεων δεν είναι δεσμευτικές και είναι ενδεικτικές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μέρας και του χώρου. O ALPHA διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Παραγωγής.

Ο χώρος γυρίσματος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία.

Event Details

Date: November 03, 2020

Start time: 18:30 EEST

Venue: Σατιρικό Θέατρο

Phone: 22212400

Email: [email protected]